Lord Celestent On stjärnadrake 07159vbwy52168-nya leksaker

Kriget i Jemen har pågått 4 år.Bayern förnedrade Tottenham - Sydsvenskan 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 60 000 har dödats. 

Fredsförhandlingarna om kriget i Jemen avslutades på torsdagen på Johannesbergs slott i Rimbo, mellan Stockholm och Uppsala. FN:s generalsekreterare ”Tiden är mogen att göra något nytt”, säger ägaren Alex Wugk. var på plats och, Chevrolet corvette autoart 1 18 Dagens Nyheter,  kunde vid en presskonferens uttrycka en försiktig optimism:

– Jag hoppas att samtalen här markerar början till slutet för vad som är den värsta humanitära situationen i världen. Det finns ingen militär lösning på detta krig,Paris SG–Real Madrid 3–0 bara en politisk, och veckan har visat att det finns en konstruktiv vilja att fortsätta en sådan process.

Ledarna för parternas delegationer – utrikesminister Khaled al-Yamani och huthisidans Mohamed Abdel Salam – skakade också hand, för första gången vid avslutningsceremonin.

Efter ett utdraget och destruktivt krig med massvält, utbredd förstörelse och många döda civila kan inte fred byggas på en vecka. Men samtalen på det svenska slottet kan förhoppningsvis bli ett genombrott.21 oktober 2019 19:17

Den här sortens fredsbyggande samtal direkt mellan de stridande parterna medan kriget ännu pågår är alldeles för sällsynta. Uefas disciplinnämnd dömer AIK till att betala över en miljon kronor i böter.Att samtalen förs i Sverige är en följd av Sveriges mer än tvåhundraåriga åtminstone formella alliansfrihet, av Margot Wallströms utrikespolitik och säkert också av Sveriges plats i FN:s säkerhetsråd.

I den rollen kan Sverige spela en viktig roll för freden, som förmodligen inte varit möjlig med Sverige som Natoland, lierat med USA. Trumps USA spelar en avgörande roll i kriget genom stor vapenexport till Saudiarabien och också genom att amerikanska plan i luften tankar saudiska bombplan på väg till Jemen.

I USA ökar kritiken på vapenexporten till Saudiarabien. Senaten har med röstsiffrorna 56 mot 41 fattat ett historiskt beslut, att om att upphöra med allt militärt eller ekonomiskt stöd till Saudiarabiens krig i Jemen. Dinamo Zagreb–Atalanta 4–0Dock blockerades beslutet på torsdagen av republikanerna i Representanthuset.

60 000 människor har dödats under det fyra år långa kriget. 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 3000 civila dödades enbart under november, den högsta dödssiffran på två år. Toni Kroos firar målet som gav Real Madrid 1–0 borta mot Galatasaray.

Kan förhandlingarna på det svenska slottet bygga broar mot fred och skapa förutsättningar för livsmedelshjälp, då är allt vunnet.

Kolera i Jemen. Röda korset på plats.

Lord Celestent On stjärnadrake 07159vbwy52168-nya leksaker

1982 Citroen CX 25 IE Pallas Beige Metallic 1 18 NEO Scale 18059

Saudiarabiens och Förenade Arabemiratens angreppskrig på Jemen hart skapat en humanitär katastrof.Svenskklubben borta från CL-spel 22 av Jemens 28 miljoner invånare har drabbats av en hungerkris. Ändå fortsätter Sverige att sälja vapen till de båda skurkstaterna. 1 18 Holden ZB Commodore –Preston Hire 2018 Sydney 300 (L.Holdsworth) Biant

USA:s andel av vapenförsäljningen i världen ökar kraftig, samtidigt som den totala exporten av krigsmaterial stiger mot kallakrigetnivåer. Influght BOEING 747-400 FreigHTER N6005C 1 200 diecast-modelllflygplan